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ST. TAMMANY PARISH

MICHAEL B. COOPER
PARISH PRESIDENT

Please find the following addendum to the below-mentioned BID.

Addendum No. 2

Bid#: 25-19-2

Project Name: St. John Church Rd Bridge

Bid Due Date: Tuesday, July 1, 2025

QUESTIONS & ANSWERS:

Question #1:

Answer #1:

Question #2:

Answer #2:

Question #3:

Answer #3:

Question #4:

Just wanted to reach out and ask if there was any precast in this project if
any. If | could get an answer, it would be greatly appreciated.

Just the piles are precast.

On sheet 102, notes under CONCRETE FORMWORK, is a PE Stamp
required for the “Forming Plans”?

No, a PE stamp is not required on the “Forming Plans”.

The powerlines appear to be in conflict with pile driving and form
removal, even though the bridge is being located further away from the
lines. Can they be de-energized or relocated?

Once the clearing is completed, they will be relocated by WST.

Will resistivity testing be required on Al concrete?
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Answer #4:

Question #5:

Answer #5:

Question #6:

Answer #6:
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Please reference Section 13- Project Sampling and Testing Plan for the

required test.

Boring B-1 shows 3” existing asphalt and 7” concrete. What is the extent
of the 7” concrete and shouldn’t there be a bid item for that work?

There may be a small amount of soil cement; it would fall under general

excavation.

There’s a bid item for Removal of Fence, but no new fence installation. Is

that correct?

There is no new fence installation.

End of Addendum # 2
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